Vaslui: Descinderi pe Valea Prutului la casele unor contrabandiști de țigări (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri după-amiază, polițiștii de frontieră împreună cu forțele speciale ale Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au descins la locuințele a 5 persoane suspectate că fac traficări cu țigări de contrabandă.

12:10 Descinderile s-au terminat aseară târziu, iar altor două persoane li s-au întocmit dosare penale. În acest moment, alte 4 persoane sunt prezente la sediul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Vaslui pentru audieri. În urma perchezițiilor, polițiștii de frontieră au descoperit în casele suspecților 12.000 de euro și 1505 lei, sacoșe de rafie și ambalaje identice cu cele în care au găsit țigările ascunse la stână, dar și înscrisuri în care erau menționate diverse persoane care au primit bani.

image

Polițiștii au descoperit și 12.000 de euro

Ieri la 18:15 Surse din cadrul anchetei ne-au dezvăluit că persoanele vizate au legătură cu cele 5 persoane arestate la sfârșitul săptămânii trecute după ce polițiștii de frontieră au descoperit aproape 24.000 de pachete de țigări de contrabandă ascunse la o stână.

Sunt vizați localnici din satul Stănilești, acolo unde polițiștii de frontieră vasluieni au informații că aceștia ar deține țigări de contrabandă. Oamenii legii le suspectează pe cele cinci persoane că ar deține și sume impresionante de bani.

Citește și: Țigări de contrabandă ascunse într-o stână

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite