(UPDATE) Autorităţile cercetează moartea fetiţei de 7 ani din Lingurari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, au demarat, luni, o anchetă în cazul unei fetiţe în vârstă de 7 ani din localitatea Lingurari-Voineşti, judeţul Vaslui, după ce aceasta a decedat la un spital din Iaşi. Fetiţa a fost găsită de către mama ei inconştienţă şi a ajuns la spital în stare de comă.

"Noi am intubat fata pentru a-i menţine semnele vitale şi am solicitat un echipaj SMURD pentru a face transferul către spitalul de Neurchirurgie Iaşi. A fost transportată cu elicopterul din cauza stării ei grave. De la noi a plecat cu suspiciune traumatism cranio-cerebral şi fractură bază craniu. Prognosticul a fost rezervat din start. Colegii de la Iaşi ne-au spus că ulterior efectuării tomografiei s-a confirmat că era vorba despre hemoragie intracraniană şi fractură de piramidă nazală. În plus, au suspectat că ar fi vorba despre leucemie", a declarat, Gabriela Daniş, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad.

 DGASPC Vaslui anchetează acest caz.

 "Nu ne explicăm cum de fetiţa a intrat deodată în comă. Starea ei era foarte gravă şi din această cauză a şi decedat. Ea provine dintr-o familie săracă. Am trimis la Voineşti pentru o anchetă socială un asistent de la noi", a declarat, Ionel Armenau Ştefănică, directorul DGASPC Vaslui.  Medicii de la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi au sesizat IJP Vaslui în urma decesului fetiţei la doar câteva ore de la internare.  "Serviciul de Investigare a Criminalităţii din cadrul IJP Vaslui cercetează acest caz. Dacă poliţiştii vor constata că s-a comis vreo infracţiune, atunci va fi sesizat şi Parchetul", a declarat, luni, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvând al IJP Vaslui.

Citeşte şi:  Vaslui: Încă o minoră decedată

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite