Vaslui: Încă o minoră decedată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elicopterul SMURD a aterizat pentru prima oară la Bârlad
Elicopterul SMURD a aterizat pentru prima oară la Bârlad

O fetiţă de şapte ani din satul Lingurari a decedat în urma unei fracturi de baza de craniu. Ieri, la ora 17.39 un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui a fost solicitat să intervină în cazul unei minore de şapte ani, aflată în comă de grad 3.

„Fetiţa a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Elena Beldiman din Bârlad, de unde a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde am înţeles că a decedat. Din observaţiile trecute în fişă se pare că fata a suferit o fractură de bază de craniu", a declarat Ana Maria Ungureanu, director medical în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui. Potrivit afirmaţiilor purtătorului de cuvânt al spitalului Elena Beldiman Bârlad, Gabriela Daniş, fetiţa a fost găsită în casă, de mama sa, într-o baltă de sânge. "Din investigaţiile efectuate se pare că fata este suspectă de leucemie. Minora fost transportată la ora 20.30 cu un elicoper SMURD, de pe stadionul Rulmentul, la Spitalul de la Iaşi. Este pentru prima dată când un pacient din Bârlad este transportat cu un astfel de elicopter", a menţionat Gabriela Daniş.   

Tot în cursul zilei de ieri, un alt echipaj al Serviciului Judeţean de Urgenţă Vaslui a fost solicitat să intervină într-un alt caz, un accident rutier petrecut în comuna Tanacu. Victima, un bărbat de 43 de ani a fost transportată la Siptalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost diagnosticată cu politraumatisme. Bărbatul a fost transferat la UPU din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi.  

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite