Topul Firmelor Vaslui, umbrit de criza financiară. Vezi aici care sunt cei mai apreciaţi oameni de afaceri din judeţ (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Topul Firmelor Vaslui-Ediţia 2011
Topul Firmelor Vaslui-Ediţia 2011

Ieri, s-a mai consumat o ediţie a tradiţionalului „Topul Firmelor" organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui.

Cei mai importanţi manageri din judeţul Vaslui s-au întâlnit la balul dedicat unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate oamenilor de afaceri, „Topul Firmelor". Ajuns la cea de 18-a ediţie, „evenimentul a suferit nenumărate schimbări în ultimul an, principalul motiv fiind criza financiară care a făcut ca o bună parte din firmele premiate anul trecut să dispară. Cei care au avut şansa să se menţină pe piaţă în an de criză s-au ales cu diplome, cupe şi multe aplauze.

În acest moment, în economia judeţului Vaslui, se înregistrează un număr de 5.338 de agenţi economici activi. Potrivit datelor oferite de Oficiul Judeţean al Registrulului Comerţului, în perioada 1 ianuarie-31 iulie 2011, un număr de 154 de firme şi-au suspendat activitatea, iar 487 de operatori economici au fost radiaţi.

„Este cea mai importantă zi din acest an pentru mediul de afaceri, ziua în care recunoaştem investitiile făcute de fiecare dintre cei prezenţi. Încercăm să aducem în atentia autoritătilor locale si centrale că existăm şi existaţi, că banul care se strânge din impozitele mediului de afaceri trebuie drămuit cu atenţie, cheltuit aşa cum trebuie. Vă mulţumesc, în numele meu şi al echipei pe care o conduc, şi mă bucur că că existăm şi existaţi în aceste vremuri grele", a spus Ionel Constantin, preşedintele CCIA Vaslui.

Topul Firmelor Vaslui-Ediţia 2011

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la eveniment

Toate firmele lui Porumboiu au fost premiate

Cel mai apreciat om de afaceri din Vaslui a fost, fără îndoială, Adrian Porumboiu, care este şi cel mai bogat vasluian, potrivit ultimei ediţii a topului întocmit de Forbes. Cunoscut drept şi finanţatorul echipei de fotbal FC Vaslui, organizatorii nu au ratat nici în acest an să îi ofere fostului mare arbitru un trofeu pentru excelenţă în sport.

Vezi aici care este averea lui Adrian Porumboiu

Au mai fost acordate premii de excelenţă pentru firme cunoscute din judeţ pentru clasarea lor în top pe locul I în ultimii 5 ani.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite