Tensiuni în sânul Organizaţiei Vaslui a PDL. Deputatul Viorel Cărare şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai Organizaţiei Judeţene Vaslui a Partidului Democrat Liberal (PDL), deputatul Viorel Cărare, cel care a deţinut şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei, a demisionat din această formaţiune politică, urmând să activeze până la finalul mandatului ca deputat independent.

Potrivit agenţiei Mediafax, decizia parlamentarului vasluian este legată de problemele pe care acesta le-a avut cu liderul organizaţiei judeţene Vaslui a PDL, deputatul Dan Marian.

„Mi-am depus demisia din PDL la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, iar acum fac parte din grupul independenţilor. Am luat această decizie pentru că nu pot să fiu alături de nişte oameni total incompatibili cu mine. Nu sunt încă decis dacă voi candida pentru un nou mandat de parlamentar",
a declarat Viorel Cărare.

Demisia deputatului Cărare pare că l-ar fi luat prin surprindere pe preşedintele PDL Vaslui, deputatul Dan Marian, care a afirmat că nu ştia de decizia colegului său de parlament.

„Nu ştiu nimic de această demisie. Mie nu mi-a spus nimic şi nici nu a depus vreo hârtie în acest sens la partid. Oricum nu mai avea sprijinul organizaţiei pentru a candida pentru un nou mandat din partea PDL după patru ani în care a dormit în Parlament", a precizat preşedintele PDL Vaslui, Dan Marian.

Deputatul Viorel Cărare este la primul mandat de parlamentar şi a intrat în PDL o dată cu fuziunea PD cu PLD, formaţiunea din urmă fiind condusă de el la nivelul judeţului Vaslui până la coabitarea celor două partide.

În luna februarie 2011, Viorel Cărare a fost ales prim-preşedinte al organizaţiei judeţene Vaslui a PDL, funcţie pe care a pierdut-o la finalul lunii iulie 2012, o dată cu dizolvarea Biroului Permanent Judeţean al PDL Vaslui.

Viorel Cărare a tăiat ţevile Termica

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite