Spărgătorii bancomatelor din Vaslui, săltaţi la Bacău VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii foloseau dispozitive improvizate pentru extragerea banilor din ATM-uri
Tinerii foloseau dispozitive improvizate pentru extragerea banilor din ATM-uri

20 de persoane au fost ridicate de anchetatori şi duse la sediul DIICOT Bacău. Spărgătorii de bancomate au acţionat, pe 8 iulie, şi la Vaslui, când cu ajutorul unui dispozitiv improvizat au scos mai multe sume de bani din 23 de ATM-uri din mai multe oraşe din Moldova.

Tinerii care au spart 23 de ATM-uri din Iaşi au fost ridicaţi, vineri dimineaţă, din Bacău. Procurorii susţin că reţeaua era formată din 25 de băcăuani, iar 20 dintre aceştia au fost duşi la audieri la sediul DIICOT Bacău.

Metoda folosită de spărgătorii de bancomate i-a luat prin surprindere până şi pe anchetatori. (Vezi aici cum acţionau hoţii)

„Modalitatea de comitere a faptelor era una inedită la nivelul cazuisticii actuale. Învinuiţii procedau la sustragerea din bancomate a unor importante sume de bani, prin folosirea unui dispozitiv metalic confecţionat artizanal, introdus în fanta de eliberare a numerarului", susţin procurorii DIICOT Bacău.

Reţeaua a sprat peste 100 de ATM-uri din judeţele Bacău, Braşov, Neamţ, Iaşi, Sibiu, Covasna, Constanţa şi din capitală Prejudiciul depăşeşte 250 de milioane de lei.

    

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite