Şase din studenţii arestaţi de DIICOT Botoşani sunt vasluieni. Toţi au făcut recurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consumatori de droguri aduşi la Parchet
Consumatori de droguri aduşi la Parchet

Cei 12 tineri arestaţi preventiv, sâmbătă dimineaţă, după ancheta efectuată de procurorii DIICOTBotoşani au făcut recurs la Curtea de Apel Suceava. Vezi cine sunt.

Silviu Spiridon, 24 de ani, din municipiul Vaslui, Tiberiu Alexandru Gache, 25 de ani, din municipiul Vaslui, Andrei Mihai Munteanu, 22 de ani, din municipiul Gura Humorului, Andrei Alexandru Muraru, 24 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, Bogdan Silviu Diaconu, 28 de ani, de ani, din municipiul Vaslui, Ştefan Asavei, 21 de ani, din municipiul Vaslui, Răzvan Enciu, 22 de ani, din municipiul Vaslui, Valentin Sorin Lache, 24 de ani, din municipiul Vaslui, Gabriel Gaşler, 24 de ani, din municipiul Roman, Alexandru Airinei, 23 de ani, din municipiul Roman, Victor Bogdan, 25 de ani, din municipiul Vaslui, cu toţii speră să fie eliberaţi.

Judecătorii botoşăneni au trimis după gratii pentru 29 de zile 12 tineri din Iaşi, Botoşani şi Vaslui, implicaţi în trafic cu droguri

Răzvan Buzilă, student la Arte în Iaşi este singurul botoşănean arestat.

Percheziţii în Vaslui şi în alte judeţe ale Moldovei! Procurorii DIICOT caută droguri

Procurorii DIICOT Botoşani au organizat, joi, o acţiune de amploare pentru prinderea mai multor traficanţi de droguri. 15 descinderi au loc în mai multe locaţii din judeţele Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ şi Vaslui. Cele mai multe dintre ele s-au desfăşurat în Iaşi şi Botoşani.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite