Judecătorii botoşăneni au trimis după gratii pentru 29 de zile 12 tineri din Iaşi, Botoşani şi Vaslui, implicaţi în trafic cu droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consumatori de droguri aduşi la Parchet
Consumatori de droguri aduşi la Parchet

După audierile de la DIICOT Botoşani, 12 tineri implicaţi în trafic cu droguri au fost arestaţi preventiv. Iniţial au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar sâmbătă dimineaţă, judecătorii au decis că aceştia trebuie să stea după gratii 29 de zile.

După încheierea audierilor, cei care au primit mandat de reţinere vor fi prezentaţi judecătorilor de la Tribunalul Botoşani cu propunere de arestare preventivă. Tinerii sunt acuzaţi de infracţiunea de constituire a unui grup infracţional organizat, procurare, deţinere şi vânzare de droguri de risc.

12 tineri din Iaşi, Vaslui şi Botoşani au fost reţinuţi pentru deținere și vânzare de droguri

Procurorii DIICOT Botoşani au făcut joi 15 descinderi în Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ şi Vaslui. Alături de poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog au adus la Botoşani pentru audieri peste 90 de consumatori de droguri şi 22 de persoane învinuite că se ocupau cu traficul de substanţe interzise.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite