Rudele fetiței omorâte pe trotuar acuză spitalul bârlădean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsuflețit al Corinei-Eliza Chiriță a fost adus aseară la Bârlad. Rudele micuței au venit în număr mare să își ia rămas bun de la micuța care a plecat dintre ei mult prea repede.

Pericol de explozie din cauza unui tir implicat într-un accident

Bârlădenii își pot lua adio de la Corina la capela Bisericii Sfântul Spiridon. Odată cu fetița a fost adusă la Bârlad și mama acesteia, Daniela Chiriță. La priveghiul de aseară, reporterul Adevărul de Seară a stat de vorbă cu o rudă a familiei îndoliate care acuză spitalul bârlădean. „Acum nu mai putem schimba nimic, însă atunci când Corina a ajuns la spital la Bârlad s-a întârziat prea mult cu ambulanța. A trebuit să stăm mai bine de două ore până să vină o ambulanță pentru a o transporta pe micuță la Iași. Și la fel s-a întâmplat și cu mama, care a fost transportată abia a doua zi", spune un cumnat al familiei Chiriță. Reprezentanții Spitalului de Urgență „Elena Beldiman" spun că au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ajuta cele două victime. „Noi am parcurs toate procedurile. Solicitarea am făcut-o la Serviciu Județean de Ambulanță. Am avut nevoie și de un medic pe ambulanță și asta am primit", ne-a spus Gabriela Daniș, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Unchiul fetiței mai spune că șoferul și-a primit răsplata care o merita. „Pe cine să mai tragem acum la răspundere? Șoferul s-a ales cu soarta pe care o merita"

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite