Prejudiciu de 3.700 lei, la agenţia loto din Vaslui unde angajata s-a spânzurat în toaleta unităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă

Reprezentanţii Loteriei Române au descoperit un prejudiciu de 3.700 lei în gestiunea angajatei de la o agenţie loto din centrul municipiului Vaslui care la sfârşitul lunii iulie s-a spânzurat la locul de muncă fără ca anchetatorii să stabilească motivele pentru care femeia a recurs la gestul extrem.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, inventarul făcut la agenţia loto din zona centrală a municipiului Vaslui, acolo unde salariata punctului de lucru s-a spânzurat de o ţeavă din toaleta unităţii, a evidenţiat o lipsă în gestiune de 3.700 lei, transmite Mediafax.

Anchetatorii nu au stabilit, cel puţin deocamdată, dacă lipsa banilor este unul dintre motivele care ar fi determinat-o pe femeia de 48 de ani să se sinucidă, deşi surse din anturajul fostei angajate a Loteriei Române au afirmat că femeia obişnuia să joace la aparatele electronice de noroc chiar din incinta agenţiei.

"Reprezentanţii Loteriei Române vor trebui să stabilească acum modalitatea în care vor recupera prejudiciul de 3.700 lei descoperit la agenţia loto în urma efectuării inventarului. Cel mai probabil, i se va opri din garanţia materială depusă la angajare de către fosta salariată a Loteriei Române. În ceea ce priveşte moartea femeii, nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei infracţiuni, aşa după cum reiese din cercetarea la faţa locului şi în urma efectuării necropsiei cadavrului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Angajata unei agenţii loto din municipiul Vaslui a fost găsită spânzurată la locul de muncă, pe 25 iulie, după ce femeia era dispărută de acasă de trei zile. Cei care au găsit-o pe femeia de 48 de ani spânzurată cu un cablu de o conductă în toaleta agenţiei în care lucra au fost reprezentanţii Loteriei Române, împreună cu soţul vasluiencei. De fapt, bărbatul sesizase mai întâi la Poliţie dispariţia soţiei, după trei zile de căutări, în care nu a mai ştiut nimic de ea. Ulterior, soţul femeii a mers la şefii acesteia pentru a intra împreună în sediul agenţiei loto din centrul municipiului Vaslui, acolo unde vasluianca lucra de mai mulţi ani. Aici, femeia a fost găsită în toaleta unităţii, spânzurată cu un cablu de o conductă din toaletă.

Din verificări desfăşurate la faţa locului, poliţiştii nu au găsit înscrisuri sau vreun bilet de adio al victimei astfel încât, la aproape trei săptămâni de la incident, anchetatorii nu cunosc motivele care au determinat-o pe femeie să se spânzure.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite