Angajata unei agenţii loto din Vaslui s-a sinucis, după ce a băgat toate încasările în jocuri de noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă

Trupul femeii a fost găsit miercuri după-amiază de către administratorul agenţiei loto, iar din primele informaţii, se pare că femeia s-a spânzurat în cursul zilei de duminică.

Trupul femeii a fost găsit abia ieri, după ce soţul acesteia a dat-o dispărută de acasă de două zile. Ea era spânzurată de o ţeavă din baie cu un cablu.

Ea se numeşte Luminiţa Voloagă şi avea 48 de ani şi fusese văzută ultima dată chiar în sediul agenţiei duminică după-amiază.

Surse din cadrul anchetei spun că femeia ar fi recurs la acest gest după ce ar fi folosit toţi banii din încasări pentru a juca la jocuri de noroc.

Cu toate astea, oficialii Loteriei Române nu vor să confirme această ipoteză, dar nici să o infirme, mai ales că nu a lăsat niciun bilet de adio.

„Era una din angajatele model ale noastre. Nimeni nu s-a gândit vreodată că poate să recurgă la acest gest. Nu vă pot spune dacă lipsesc bani din încasări, deoarece nu am putut face inventarul din cauza anchetatorilor, care au sigilat totul. Aşteptăm, chiar în cursul zilei de astăzi, pe cineva de la Bucureşti din conducerea Loteriei pentru a putea face inventarul Tot ce vă pot spune este că agenţia respectivă era una care nu avea încasări spectaculoase", ne-a declarat Marian Radu, şeful Loteriei Române pe judeţul Vaslui.

Criminaliştii au făcut deja cercetări la faţa locului şi urmează ca zilele acestea să facă şi inventarul împreună cu şeful Loteriei Române din judeţul Vaslui.

„Trupul victimei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Deocamdată, nu există indicii care să ne conducă pe altă pistă decât sinuciderea", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite