Porumboiu, somat public de un fost jucător din cauza unor restanţe salariale. Vezi aici cine l-a reclamat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavol Farkas (Sursa: uefa.com)
Pavol Farkas (Sursa: uefa.com)

Pavol Farkaş, fostul fundaş central al Vasluiului, în prezent jucător al formaţiei italiene Chievo Verona, îl somează public pe Adrian Porumboiu să-i achite restanţele.

Potrivit site-ului onlinesport.ro, Farkaş susţine că nu şi-a mai primit salariile pe ultimele trei luni, bani la care se adaugă şi primele de obiectiv.

Sursa citată mai scrie că fotbalistul a acţionat clubul în instanţă şi se arată dezamăgit de ceea ce i s-a întâmplat la clubul la care Adrian Porumboiu este finanţator.

„Sunt cu adevărat fericit că am plecat din România. Am petrecut o perioadă frumoasă acolo, dar dezamăgirea este maximă când văd cum se comportă acei oameni acum. Trebuia să plec. Porumboiu încă îmi datorează bani şi sper că, dacă vede ce spun, să se achite de datorii. În orice caz, avocatul meu se ocupă de treaba asta", a declarat Farkaş pentru onlinesport.ro.

Aceste declaraţii vin la mai puţin de două săptămâni după ce în presa centrală de sport au apărut informaţii potrivit cărora mai mulţi jucători care au activat la gruparea galben-verde nu şi-ar fi încasat banii, printre aceştia regăsindu-se şi Farkaş.

Atunci, oficialii clubului vasluian au dat publicităţii un comunicat de presă în care au negat aceste informaţii. (Citeşte aici răspunsul clubului FC Vaslui)

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite