„FC Vaslui este la zi cu salariile jucătorilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Oficialii clubului FC Vaslui neagă informaţiile apărute, ieri, în presa centrală de sport, potrivit cărora mai mulţi jucători care activast la gruparea galben-verdenu şi-ar fi încasat banii de câteva luni.

„Cu excepţia lui Wesley şi Adailton, restul jucătorilor enumeraţi în Prosport au fost până de curând sub contract cu clubul vasluian, însă nu au respectat prevederi esenţiale ale contractului. Pavol Farkas, Anderson Oliveira, Yero Bello, Milan Borjan şi Martins Mukuana Paito nu s-au prezentat la reunirea lotului în vara acestui an, deşi toţi aveau contract până pe data de 30 iunie 2012.

Mai mult, pentru toţi aceşti jucători, clubul avea opţiune unilaterală de prelungire a contractului, opţiune pe care nu a activat-o, fapt care, probabil, a dus la aceste declaraţii ale jucătorilor. Interesant este de văzut unde joacă şi dacă joacă aceşti jucători. Jucătorul Hugo Luz a părăsit ţara în urma dosarului penal în care era acuzat că a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, deşi în momentul părăsirii teritoriului ţării încă mai era sub contract cu clubul cu toate plăţile la zi. Un alt caz special este şi cel al lui Pavol Farkas. Deşi jucătorul slovac era încă sub contract cu clubul, acesta se antrena cu echipa italiană Chievo Verona", se arată într-un comunicat de presă emis de clubul FC Vaslui.

În acelaşi comunicat se mai menţionează faptul că Sporting Club Vaslui nu are niciun fel de datorii către jucătorii mai sus menţionaţi, iar în acest sens poate pune la dispoziţia celor interesaţi documente probatoare, care vor demonstra clar faptul ca Vasluiul şi-a achitat obligaţiile financiare faţă de jucătorii menţionaţi.

Intră pe 
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite