Polițiștii locali vasluieni au depus jurământul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși, în mod oficial, noua Poliție Locală funcționează la Vaslui de la data de 1 martie 2011, angajații acestei instituții au depus jurământul astăzi.

În fața primarului municipiului Vaslui, a mai multor oficialități locale și a șefilor Inspectorului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi și Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Vaslui.

image

La ceremonie au luat parte oficialitățile locale, dar și șefii instituțiilor ce aparțin MAPN și MAI

La ceremonie au participat și oameni simpli care au putut admira noile uniforme ale foștilor polițiști comunitari.

După o slujbă religioasă ținută de preotul protopop Vasile Pârcălabu, polițiștii locali au fost felicitați de cei prezenți la eveniment, ceremonia încheindu-se cu defilarea celor peste 100 de angajați ai Poliției Locale.

Citește și: Comunitarii disponibilizați în vară revin pe posturi

Potrivit legii în baza căreia a fost înființată noua instituție, pe lângă atribuțiile privind ordinea și liniștea publică, Poliția Locală va avea competențe în domeniul circulației pe drumurile publice, disciplinei în construcții și al afișajului stradal, protecției mediului, în domeniul activității comerciale și evidența persoanelor. Pentru a face față noilor atribuțiii, polițiștii au fost instruiți de cadre ale Ministerului Administrației și Internelor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite