Polițiștii locali din Vaslui, obligați să slăbească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu shimbarea statutului din polițiști comunitari în polițiști locali, aceștia vor trebui să slăbească, consilierii locali vasluieni plângându-se de burțile pe care unii dintre ei le au.

Unul dintre nemulțumiți a fost consilierul Gheorghe Ciobanu care i-a reproșat șefului Poliției Locale, Laurențiu Turbatu, în ultima ședință de Consiliu Local (CL), că mulți dintre subalternii săi nu pot prinde un infractor din cauza greutății corporale.

„Eu nu cred că unii dintre ei, care-s mai burtoși așa, vor reuși să îndeplinească baremele. Atunci stau și mă gândesc cum vor prinde ei infractorul", a spus consilierul.

Răspunsul șefului polițiștilor locali nu a întârziat să apară, însă nu a fost unul pe placul tuturor. „Vom încerca cu cei pe care-i avem, chiar dacă au burţile mai mari, să îi suplinim cu mijloace din dotare, respectiv cu maşini, cu motoscutere pentru a încerca şi a reuşi să ajungă în timpul optim acolo unde situaţia impune", a declarat Laurenţiu Turbatu, directorul Poliţiei Locale Vaslui.

Citește și: Comunitarii disponibilizați în vară revin pe posturi

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite