Polițist recidivist, prins cu țigări de contrabandă (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un polițist de frontieră reținut la sfârșitul anului trecut pentru contrabandă cu țigări, a intrat, din nou, sub lupa anchetatorilor.

Dănuț Florin Iancu, împreună cu doi frați de-ai săi, au fost reținuți aseară de polițiștii de frontieră vasluieni după ce aceștia au găsit în mașina cu care se deplasau 25.000 de pachete de țigări de contrabandă.

Citește și: 40 de contrabandişti de ţigări au fost săltaţi de mascaţi şi duşi la Poliţie.

Iancu a intrat în atenția procurorilor în luna decembrie a anului trecut, atunci când, în urma unor descinderi în mai multe localități din județ, el a fost reținut pentru că făcea trafic cu țigări. Luna trecută, polițistul de frontieră a fost eliberat, magistrații hotărând ca el să fie cercetat în stare de libertate, dar cu interdicție de a părăsi țara.

Vezi aici ce spune șeful IJPF Vaslui despre Dăcuț Iancu Florin

Aseară, oamenii legii l-au oprit pe acesta, din nou, pe raza localității Pogănești și au descoperit în mașina cu care se deplasa 15 saci plini cu țigări de contrabandă. Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite