Panică într-o piaţă din Vaslui: o femeie a văzut moartea cu ochii după ce a fost îngropată în zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multi comercianţi din Piaţa Vidin au trăit, ieri după-amiază, clipe de coşmar, după ce zăpada de pe acoperişul unei clădiri aflate pe terasă a căzut peste ei şi tarabele lor. O bătrână de 76 de ani a fost, pur şi simplu, îngropată de mormanul de zăpadă, însă a avut noroc şi a scăpat doar cu o sperietură.

Bătrâna peste care a căzut zăpada se afla la cumpărături în acele momente, după cum spun martorii. Oamenii din preajmă nu au stat pe gânduri şi au sunat de urgenţă la 112 pentru a cere ajutorul unei ambulanţe.

„Nici nu ştii când şi unde ţi-e scris să mori! Ieşisem din casă să cumpăr nişte fructe şi uite ce s-a întâmplat. Noroc de băieţii aîştia de pe la tarabe că n-am păţit nimic", s-a plâns femeia.

Bărbat ucis de ţurţuri şi zăpadă la Bârlad FOTO

După ce au văzut că bătrâna şi-a revenit, comercianţii au sunat, din nou, la 112 şi au chemat pompierii pentru a curăţa zăpada de pe acoperişul respectiv.

Aveţi grija unde vă parcaţi maşina dacă nu vreţi să o găsiţi avariată! FOTO

Inundaţii la un liceu vasluian din cauza zăpezii

Primăria a deschis anchetă

Din primele cercetări ale Primăriei şi Pompierilor, vinovată de producerea acestui incident se face conducerea pieţei, care nu s-a asigurat din timp de curăţarea zăpezii.

Primăria municipiului Vaslui îşi cere scuzepersoanelor afectateşi va iniţia de urgenţă o anchetă pentru identificarea şi sancţionarea celor vinovaţi de producerea acestui incident", a precizat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite