UPDATE Bărbat ucis de ţurţuri şi zăpadă la Bârlad FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei care au anunţat ambulanţa au fost trecătorii
Cei care au anunţat ambulanţa au fost trecătorii

Un bărbat a murit luni după ce o cantitate mare de zăpadă a căzut peste el. Bărbatul a decedat la Spitalul din Bârlad.

Ora 18.40: Primăria Bârlad îl va amenda pe proprietarul complexului comercial cu amenda maximă prevăzută de hotărârea Consiliul Local, respectiv 2.500 de lei.

Ora 16.10: Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă au demarat o anchetă. În acest moment a Costel Harja, inspector şef adjunct al ITM se află în drum către locul unde a murit bărbatul. Acesta deszăpezea un trotuar din fata societăţii la care lucrează, astfel că inspectorii de muncă iau în calcul posibilitatea ca nefericitul eveniment să fi fost un accident de muncă.

Locul a fost împrejmuit pentru ca trecătorii să se ferească

Dă click pe poză pentru a vedea mai multe imagini de la locul tragediei

Ora  15.50: Bărbatul care a murit astăzi este Vintilă Papuc, are 44 de ani şi este din Bârlad. El a murit la aproximativ o oră după ce a fost dus in comă de gradul II la Spitalul de Urgenţă Bârlad. În timp ce medicii de la urgenţe încercau să-l stabilizeze, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, iar toate manevrele de resuscitare au rămas fără efect.

Municipiul Vaslui este îngropat în zăpadă GALERIE FOTO

Aveţi grija unde vă parcaţi maşina dacă nu vreţi să o găsiţi avariată! FOTO

Ora 15.30 "Pacientul a fost găsit în zăpadă. A murit la Spitalul din Bârlad. A decedat în câteva minute după ce a intrat în spital", a spus Daniel Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

 Vom reveni cu amănunte

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite