Migranţi din Republica Moldova şi Bangladesh prinşi la graniţa de est a Românie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt persoane au fost reţinute în acest weekend la graniţa cu Republica Moldova. Şase dintre acestea erau din Asia de Sud.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, la punctul de trecere a frontierei Berezeni, judeţul Vaslui, au fost identificate patru persoane în data de 28 aprilie. Două erau din Bangladesh.

„Cei doi, cu vârste de 29, respectiv 23 de ani, au trecut ilegal frontiera de stat a României, înot, din Republica Moldova, cu scopul de a ajunge în spaţiul Schengen pentru a-şi găsi un loc de muncă“, au anunţat oamenii legii. Poliţiştii vasluieni au întocmit dosare penale celor patru persoane.

Trei dintre şpăgarii din „Lotul Albiţa“ au fost destituiţi, după ce au fost prinşi băuţi la serviciu

Totodată, duminică, în jurul orei 3.00, în zona localităţii Fălciu alte patru persoane au fost descoperite în timp ce se deplasau dinspre malul râului Prut spre localitatea Rânzeşti. Sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 20 şi 36 de ani

Cei 47 de polițiști din lotul Albița și-au bătut joc de judecătorii Tribunalului Vaslui

„Au trecut ilegal frontiera din Republica Moldova cu ajutorul unei saltele pneumatice. Voiau să-şi găsească un loc de muncă în spaţiul Schengen“, au explicat oficialii Poliţiei de Frontieră. Cei patru s-au ales cu dosare penale.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite