Trei dintre şpăgarii din „Lotul Albiţa“ au fost destituiţi, după ce au fost prinşi băuţi la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre poliţiştii de frontieră vasluieni judecaţi în dosarul „Lotul Albiţa" au fost daţi afară după ce au fost prinşi sub influenţa băuturilor alcoolice la serviciu.

Cei trei poliţişti de frontieră au fost destituţi de conducerea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui după ce au fost prinşi consumând băuturi alcoolice în timpul programului. La fel ca şi ceilalţi 44 de colegi ai lor, cei trei erau puşi la dispoziţia inspectoratului din primăvara acestui an, de când au fost puşi sub acuzare de procuorii DNA pentru luare de mită şi constituirea unui grup infracţional.

„Măsura destituirii celor trei agenţi de poliţie de frontieră vasluieni a fost aplicată în baza Statutului Poliţistului, fără ca aceasta să fie contestată de vreunul dintre ei. Înainte de a fi daţi afară din serviciu, poliţiştii de frontieră în cauză desfăşurau doar activitate administrativă, de birou, fără ca ei să mai aibă dreptul la control documente sau la port de armă şi muniţie", a declarat Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite