Vila unui afacerist vasluian, martor în procesul clanului Corduneanu, a fost atacată cu sticle incendiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vila unui om de afaceri care locuieşte în cartierul ieşean Bucium a fost „bombardată“ azi-dimineaţă cu cocktailuri Molotov. Proprietatea ar aparţine, potrivit primelor informaţii, lui Daniel Florescu, administrator la King Club SRL Vaslui, bărbat care apare drept parte vătămată în procesul în care membrii clanului interlop Corduneanu sunt judecaţi pentru infracţiuni de tip mafiot.

Omul de afaceri Daniel Florescu, originar din Vaslui,  a reclamat astăzi dimineaţă la 112 că vila din cartierul Bucium în care locuieşte a fost atacată cu sticle incendiare. Poliţia a răspuns la apel şi desfăşoară în acest moment o anchetă pentru a-i descoperi pe piromani. „Se pare că cineva ar fi aruncat în curtea casei una sau mai multe sticle cu substanţe inflamabile. Nu au fost produse distrugeri. Cercetările continuă", a precizat Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Poliţiştii fac cercetări deocamdată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la distrugere.

Bărbatul este una dintre părţile vătămate în dosarul în care sunt cercetaţi mai mulţi membri ai clanului Corduneanu. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Florescu ar fi făcut plângere la Poliţie, susţinând că este obligat să plătească taxă de protecţie de către membrii clanului. Procesul membrilor grupării interlope a început acum mai bine de un an şi s-a blocat din cauza unor incoerenţe judiciare. Toţi Cordunenii arestaţi iniţial au fost eliberaţi între timp.

Vom reveni cu amănunte.

Mai citiţi:

Clanul Corduneanu se regrupează pe Facebook după ce a scăpat de puşcărie (FOTO)

Dosarul în care Cordunenii au scăpat de închisoare ajunge la CEDO

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite