Laurenţiu Turbatu, şeful Poliţiei Locale Vaslui, va fi dat afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetat alături de 30 de subordonaţi de cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Laurenţiu Turbatu, actualul şef al Poliţiei Locare Vaslui, îşi va pierde funcţia în cazul în care se va dovedi că acuzaţiile de delapidare, fals intelectul şi uz de fals sunt adevărate.

Anunţul a fost făcut chiar de primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, care a promis că nu va ierta pe niciun subordonat de-al său atunci când vine vorba de ilegalităţi.

Lucrurile trebuie să se așeze și oamenii să își facă datoria. Voi face public rezultatul anchetei și măsurile care se vor lua. Vor fi schimbări de jos până sus, de la stânga la dreapta. Vor fi schimbări din toate punctele de vedere. Voi lua măsuri pentru că nu vreau să fiu asociat cu nicio ilegalitate și cu nicio persoană, oricare ar fi ea. Suntem funcționari publici și suntem responsabili de actele pe care le facem", a spus primarul.

Vă reaminitm că şeful Poliţiei Locale Vaslui a intrat în atenţia organelor de anchetă în primăvara acestui an, el fiind cercetat după ce, într-un singur an, maşinile instituţiei pe care o conduce au consumat combusitibl de peste 2, 5 miliarde de lei vechi.

Vezi aici sesizarea făcută către procurorii DNA de câţiva angajaţi ai Poliţiei Locale

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite