Inacio: „Respect Braşovul, dar asta nu înseamnă că mi-e teamă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui va întâlni în această seară, pe teren propriu, cu începere de la ora 19:00, Braşovul lui Şumudică, într-un meci în care ambele echipe îşi doresc victoria.

Dacă Marius Şumudică vrea să păstreze tradiţia şi să rămână neînvins în meciurile cu Fc Vaslui ca ş antrenor, Augusto Inacio vrea să obţină cea de-a cincea victorie consecutivă de când a preluat el banca tehnică a galben-verzilor.

„Vom încerca să avem continuitate în rezultate. Suntem conștienți că va fi un joc dificil. Pentru asta trebuie să tratăm jocul cu umilință și cu mult respect pentru adversar. Dar să nu confundăm respectul cu teama", a declarat Inacio, care a ţinut să le dea câte o palmă unor tehnicieni din Liga I care au făcut declaraţii tendenţioase la adresa sa: „Antrenorul Chiajnei, după joc, a declarat că FC Vaslui nu va câștiga următoarele cinci jocuri. Antrenorul Ceahlăului a spus că la Piatra Neamț va fi prima înfrângere a lui Inacio. Însă, noi încercăm să ne facem treaba, să ne respectăm tot timpul adversarii și antrenorii, iar la final vom vedea cine va câștiga și cine va pierde".

Şumudică: „Niciodată nu am pierdut ca antrenor în faţa Vasluiului“

În partida cu Braşovul, FC Vaslui nu se va putea baza pe serviciile lui Ousmane N' Doye, care este accidentat, şi nici pe cele ale lui Jivko Milanov, acesta din urmă fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite