Şumudică: „Niciodată nu am pierdut ca antrenor în faţa Vasluiului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Ninel Şumudică
Marius Ninel Şumudică

Marius Şumudică, antrenorul celor de la FC Braşov, echipă cu care FC Vaslui va juca joi seară, de la ora 19:00, este extrem de optimist înaintea acestui meci şi a ţinut în mod expres să amintească tuturor că el este călăul galben-verzilor.

Fie că a stat pe banca tehnică a celor de la Gloria Bistriţa, Rapid sau Astra, Şumudică a reuşit, de fiecare dată, să iasă neînvins de pe teren. Chiar dacă în acest retur formaţia sa a început cu stângul, tehnicianul stegarilor se bazează pe istorie şi a încercat să le transmită elevilor săi starea sa de spirit pe care o are atunci când joacă cu Vasluiul lui Adrian Porumboiu.

Eu niciodată nu am pierdut ca antrenor în faţa Vasluiului. Vreau ca jucătorii să aibă o altă atitudine şi să dea totul în teren", a spus antrenorul braşovenilor.

„Ne aşteaptă un meci extraordinar de greu la Vaslui. Vom întâlni o echipă în mare formă, care a câştigat primele trei meciuri din acest campionat dar şi cel din Cupa României. Vom încerca să scoatem maxim din acest joc. Sunt conştient că plecăm cu şansa a doua, dar noi mergem la Vaslui să ne batem pentru un rezultat bun. Wesley este cel mai bun marcator din Liga, astfel că va trebui să-i acordăm o atenţie sporită, dar au şi alţi jucători de valoare care pot decide soarta unui meci", a mai spus Şumudică.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite