FC Vaslui are de plătit amenzi de 70.000 de lei din cauza suporterilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesajele postate în peluză în timpul unor partide, mesajele verbale strigate sau cântate, dar şi coregrafiile făcute ultraşii vasluieni cu ajutorul materialelor pirotehnice au costat clubul suma de 70.000 de lei, bani care reprezintă amenzi primite din partea Federaţiei Române de Fotbal. 

Acesta este şi motivul pentru care, Cirprian Damian, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului face un apel către suporterii galben-verzilor să fie aenţi şi să se comporte ca atare la meciul de joi, din Cupă, cu Oţelul Galaţi.

FOTO VIDEO Scandal şi lupte de stradă la FC Vaslui -Oţelul. Suporterii gălăţeni au fost trimişi acasă de jandarmi!

„Am informaţii că numărul suporterilor care vor face deplasarea la galaţi este destul de mare. Deja am fost avertizaţi de către reprezentanţii jandarmeriei că vor fi controale la sânge. Fac un apel către suporterii Vasluiului să aibă un comportament adecvat şi decent. De asemenea, îi rog pe fani să nu încerce să intre cu materiale pirotehnice în stadion, deoarece jandarmii ne-au transmis că vor face controale la sânge", a precizat Damian.

Amenzi usturătoare pentru suporteri, la meciul dintre C.S. Mioveni şi F.C. Vaslui

Deplasarea la Galaţi se va face joi după-amiază, de la ora 16:00, din parcarea Stadionului Municipal. Preţul unui bilet rezervat fanilor vasluieni costă 10 lei şi poate fi cumpărat de la casele de bilete din preajma stadionului gălăţean.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite