FOTO VIDEO Scandal şi lupte de stradă la FC Vaslui -Oţelul. Suporterii gălăţeni au fost trimişi acasă de jandarmi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Fanii Oţelului au fost scoşi cu forţa de pe Stadionul Municipal din Vaslui de către forţele de ordine după ce au aruncat cu torţe şi fumigene pe teren

UPDATE 21.10 "În urma incidentelor de meciul FC Vaslui -Oţelul, jandarmii au aplicat 16 amenzi în valoare de 3.550 de lei suporterilor gălăţeni. 14 dintre aceştia au primit şi interdicţie de a mai intra pe orice stadion din România, timp de şase luni", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vaslui, Lucian Modoranu.

"Urmează ca în cursul zilei de mâine să fie studiate imaginile video de la incidente deoarece a intrat în atenţia noastră că numărul gălăţenilor care s-au comportat agresiv este mai mare", a adăugat Modoranu.

Scandalul a început în minutul cinci şi însuşi antrenorul oaspeţilor, Dorinel Munteanu, a încercat să calmeze spiritele. După ce fanii Oţelului au aruncat cu torţe şi fumigene, jandarmii au început să-i evacueze.

image

La ieşirea din stadion au avut loc adevărate bătăi de stradă între suporteri şi forţele de ordine. Trei dintre fanii gălăţeni au fost băgaţi în dube şi duşi la secţie şi mai mulţi ultraşi au fost legitimaţi. Toţi au fost urcaţi în autocarele cu care au venit la Vaslui şi trimişi înapoi acasă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite