Elevul care s-a drogat în incinta liceului, în atenția polițiștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul le-a spus medicilor că a fumat o țigară (Arhivă)
Tânărul le-a spus medicilor că a fumat o țigară (Arhivă)

Serviciul de Combatere a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui îl cercetează pe elevul care a fost găsit drogat în baia Liceului „A.I.Cuza" din Bârlad.

Adolescentul a fost interogat de oamenii legii care au vrut să afle cum a intrat acesta în posesia etnobotanicelor. Ancheta este, oarecum, în impas, deoarece liceanul susține că nu are nicio vină și că i s-a făcut rău după ce a inhalat fumul scos de alți doi tineri. Declarațiile sale, însă, nu se bat în cap cu cele spuse medicilor bârlădeni, tânărul recunoscând pe patul de spital că a fumat o țigară.

Citește aici ce le-a spus elevul medicilor bârlădeni

„Adeloscentul le-a spus polițiștilor că în momentul când a intrat în baie a observat doi necunoscuți care fumau etnobotanice. În momentul când a trecut pe lângă ei a inhalat fum din greșeală și i s-a făcut rău. În urma audierii mai multor persoane, s-a aflat că, de fapt, tânărul a fumat etnobotanice, însă în afara instituției de învățământ ", a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Și Consiliul de Administrație al liceului a deschis o anchetă în acest caz și, în paralel, elevul este consiliat de psihologii școlii. Vă reamintim că, elevul în vârstă de 17 ani, a ajuns marți la spital după ce a fost găsit în baia liceului de câțiva colegi într-o stare agitată.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite