Un Dorel de Vaslui a comis-o, din nou. Zeci de familii au rămas fără internet şi telecablu din cauza muncitorilor de la Goscom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii neatenţi au tăiat şi cablul unei firme de telecablu
Muncitorii neatenţi au tăiat şi cablul unei firme de telecablu

Zeci de familii din municipiul Vaslui şi câteva firme situate pe strada Ştefan cel Mare, în zona Bisericii „Sf. Ioan Botezătorul", au rămas, miercuri dimineaţă, fără internet şi telecablu pentru câteva ore, din cauza muncitorilor de la Goscom care se ocupau de toaletarea copacilor.

Nefericita întâmplare a avut loc în jurul orei 08:00 dimineaţă, atunci când un muncitor de la societatea de salubritate din municipiul Vaslui care curăţa copacii situaţi pe principala stradă a oraşului de crengile mai mari care atârnau peste cablurile prinse de stâlpi.

Neatenţia a făcut ca acesta să rupă şi firul unei firme care asigura servicii TV şi IT, spre nemulţumirea celor care locuiesc la blocurile din zonă.

Cei mai supăraţi au fost angajaţii câtorva firme a căror activitate depinde de internet, care îi acuză pe muncitori că nu au anunţat firma de cablu de care aparţine acel fir.

 „Am avut clienţi încă de la părimele ore ale zilei, însă nu am putut onora nicio comandă din cauză că nu am avut internet. Este strigător la cer ceea ce se întâmplă!", ne-a spus revoltat angajatul unei agenţii de turism.

Deşi am vrut să aflăm şi care este varianta muncitorilor de la Goscom, şeful de lucrare a ţinut, mai degrabă, să se certe cu reporterii de la „Adevărul" şi a refuzat să dea vreo explicaţie dspre incident.

Semnalul TV şi de internet a revenit după mai bine de 6 ore de la tăierea cablului respectiv.

„Dorel“ a lăsat o scară de bloc din Vaslui fără gaz metan

Dorel loveşte, din nou, la Vaslui. Doi muncitori erau să dărâme un stâlp de iluminat cu excavatorul

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite