Trei tineri din Huşi au fost arestaţi pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost arestaţi
Tinerii au fost arestaţi

Un grup infracţional format din trei tineri din municipiul Huşi, cu vârste cuprinse între 24 şi 29 de ani, a fost destructurat în urma unor descinderi ale poliţiştilor de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Vaslui, ajutaţi de poliţiştii huşeni.

Cei trei tineri se numesc Mădălin Luca (29), Andrei Vieru (25) şi Ionuţ Catană (24) şi toţi sunt din municipiul Huşi.

Aseară, ei au primit mandate de arestare preventivă după ce, cu o zi înainte, fuseseră perechiţionaţi la domiciliile lor de către poliţişti.

Percheziţii în Vaslui şi în alte judeţe ale Moldovei! Procurorii DIICOT caută droguri

Şase din studenţii arestaţi de DIICOT Botoşani sunt vasluieni. Toţi au făcut recurs

„În ziua de 29.03.2012, în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Vaslui poliţiştii antidrog şi poliţiştii huşeni au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Huşi şi Iaşi, la  aceeaşi dată fiind puse în aplicare 14 mandate de aducere emise de D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vaslui. Cu ocazia percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat mai multe plicuri cu rezină de cannabis care au fost confiscate. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti pe parcursul mai multor luni de zile, s-a stabilit faptul că în perioada 2011- 2012 cei trei tineri şi-au procurat droguri din municipiul Iaşi şi le-au transportat în municipiul Huşi, acestea fiind folosite atât pentru consum propriu, cât şi pentru comercializare. Suspecţii vindeau drogurile în cercul de cunoscuţi, obţinând pe o doză suma de 50 lei", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Potrivit legii,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau amendă.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite