Daţi de gol de hainele ude, prinşi de poliţiştii de frontieră vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bărbaţi au recunoscut că au intrat ilegal în ţară
Cei doi bărbaţi au recunoscut că au intrat ilegal în ţară

Doi bărbaţi în vârstă de 26 şi repsectiv 27 de ani, din Bangladesh, s-au ales cu dosare penale după ce au trecut ilegal râul Prut.

Cei doi bărbaţi au fost observaţi de doi poliţişti de frontieră care se îndreptau spre serviciu, la ora 05:00. Aceştia au observat că cei doi aveau hainele ude şi, iniţial, s-au oferit să îi ajute, de frică să nu intre în şoc hipotermic.

Un afgan a încercat să treacă ilegal frontiera

Migranţi din Bangladesh, prinşi de poliţiştii de frontieră vasluieni după ce au trecut ilegal Prutul VIDEO

Întrucât cei doi bărbaţi nu aveau asupra lor documente de identitate şi nici nu au putut justifica prezenta pe teritoriul României, au fost conduşi la sediul sectorului, pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt din Bangladesh, cu vârsta de 26, respectiv 27 de ani şi au trecut ilegal frontiera de stat a României, din Republica Moldova, cu ajutorul unei saltele pneumatice, găsită ulterior la malul râului Prut şi cu scopul a ajunge într-un stat din vestul Europei pentru a-şi găsi un loc de muncă.

„Au fost informate în mod operativ autorităţile de graniţă vecine, iar evenimentul de trecere ilegală a frontierei de stat a fost cercetat împreună cu acestea. Poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit lucrare penală celor doi bărbaţi pentru intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi care va dispune măsurile legale care se impun", ne-a declarat Irina Gheucă, purtătorul de cuvânt al Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite