DNA: Porumboiu și Borcea îşi delegau singuri arbitrii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Borcea şi Adrian Porumboiu sunt acuzaţi că îl „dirijau“ pe Vasile Avram
Cristian Borcea şi Adrian Porumboiu sunt acuzaţi că îl „dirijau“ pe Vasile Avram

Printre acuzaţiile aduse fostului şef al arbitrilor, Vasile Avram, se numără şi acela că făcea delegările după ce se „consulta" cu şefii de la Dinamo şi de la Vaslui.

Detalii incendiare ies la iveală în dosarul în care Vasile Avram este acuzat de mită. Pe lângă banii pe care i-ar fi primit fostul preşedinte al CCA ca să le asigure celor de la Târgu Mureş arbitraje favorabile, procurorii care instrumentează cazul susţin că Avram făcea delegări la comanda conducătorului dinamovist Cristian Borcea şi a patronului de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

Citește aici detalii despre acuzațiile procurorilor anticorupție care îl vizează și pe finanțatorului clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

„Da, domnule, într-adevăr, am discutat cu Vasile Avram despre delegări şi au fost făcute publice astea. Dar nu i-am zis niciodată pe cine să delege sau nu. Ca să deleg eu pe cineva anume, trebuia să am un arbitru anume. Eu i-am spus doar să găsească oameni corecţi, atît", s-a apărat Porumboiu într-o intervenție televizată la GSP TV .

 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite