Comisarii de la Protecţia Consumatorului au dat amenzi de peste 30.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluienii sunt sfătuiți să își facă cumpărăturile din spații autorizate și să verifice cu atenție eticheta
Vasluienii sunt sfătuiți să își facă cumpărăturile din spații autorizate și să verifice cu atenție eticheta

Ca în fiecare săptămână, inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Vaslui au găsit nenumărate nereguli în urma controalelor efectuate.

Acţiunile de control de săptămâna trecută ale celor de la Protecţia Consumatorilor asupra agenţilor economici au scos la iveală mai multe deficienţe. Printre acestea amintim comercializarea unor produse alimentare expirate, prestarea de servicii de alimentaţie publică în spaţii neautorizate, neindicarea preţului pe produs sau neafişarea programului de funţionare.

Protecţia Consumatorilor a dat amenzi de peste 65.000 de lei de la începutul anului

În această perioadă, comisarii au efectuat un număr de 55 de acţiuni de control, din care 19 au fost tematice şi 36 au fost inopinate. De asemenea, au mai fost cercetate şi soluţionate un număr de 5 reclamaţii primite de la cetăţeni, toate dovedindu-se a fi întemeiate.

Amenzi de 100.000 de lei date de Protecţia Consumatorilor Vaslui în februarie

Amenzi de peste 30.000 de lei

Pentru încălcarea prevederilor legale din domeniul protecţiei consumatorilor, au fost sancţionaţi contravenţional 48 de agenţi economici, fiind aplicate un număr de 21 de amenzi contravenţionale în valoare de 33.400 de lei şi 27 avertismente.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite