Amenzi de 100.000 de lei date de Protecţia Consumatorilor Vaslui în februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarii au găsit carne expirată şi în restaurante (arhivă)
Comisarii au găsit carne expirată şi în restaurante (arhivă)

Luna trecută, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au oprit de la comercializare produse în valoare de peste 280.000 de lei.

Totodată, au mai fost confiscate sute de produse alimentare şi nealimentare care, ulterior, au fost distruse din cauza termenului de valabilitate depăşit. Printre produsele alimentare amintim aici pastrama de porc, pipote, brânza topită, ciocolată, prăjituri, napolitanesnacks-uri, alune, sucuri, bere, dar şi spumă de ras, şampon, ulei de păr, cremă de curăţat.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor să citească cu atenţie etichetele, dar mai ales termenele de valabilitate de pel. Ei trebuie să înţeleagă că acesta este dreptul lor pe care trebuie să-l folosească, dacă nu vor să aine probleme de sănătate", a declarat Dan Liiu Cain, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Vaslui.

În luna februarie, cele mai multe controale au fost efectuate în cele două mari oraşe ale judeţului, Vaslui şi Bârlad. În total, au fost 81 de agenţi economici, valoarea sancţiunilor ridicându-se la suma de 99.650 de lei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite