Bătut cu bestialitate pentru că purta un tricou inscripţionat „Anti Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul purta un tricou „Anti Băsescu“
Tânărul purta un tricou „Anti Băsescu“

Un tânăr din localitatea vasluiană, Todireşti, a făcut o plângere, ieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui după ce a fost bătut cu bestialitate de mai mulţi indivizi necunoscuţi, deoarece umbla prin sat cu un tricou pe care era inscripţionat mesajul „Anti Băsescu".

Pe numele său Mihai Galan, acesta susţine că în timp e stătea de vorbă cu două fete, mai mulţi indivizi care s-au coborât din maşini cu numere străine l-au luat din senin la bătaie, sub privirile mai multor localnici.

Mai mult, acesta susţine că scena s-ar fi petrecut chiar sub ochii primarului din comună, Neculai Istrate, care este, de altfel, candidatul din partea PDL pentru încă un mandat, şi pe care îl bănuie că ar fi în spatele acestui incident.

Consilier local al PSD Bârlad, acuzat că a bătut o angajată

„Pur şi simplu stăteam de vorbă. nu strigam nimic, nu manifestam, nu făceam absolut nimic. Am fost lovit de mai mulţi bărbaţi, la această scenă fiind martor şi primarul comunei, care, după câteva minute, a plecat fără să facă nimic", a declarat Mihai Galan.

Varianta tânărului este susţinută şi de localnicii care au asistat la scenele de violenţă şi care şi ei îl bănuie pe edil că ar fi în spatele lor.

Bătut cu bestialitate de angajaţii unei firme de pază! Urmele de la bocanci au rămas imprimate pe capul victimei

„Acum două săptămâni a mai fost bătut cineva care nu e pe placul primarului. Am fost cu toții amenințați să nu spunem nimic din ceea ce am văzut, că altfel ne vor tăia gâtul. Să ne lase acest primar care a băgat spaima în oamenii din comună. Are 70 de ani, a stat de ajuns în funcție, să mai lase pe alții. Comuna Todirești nu e moșia lui", a declarat Aurel Safta, unul dintre martorii la incident.

De cealaltă parte, primarul din Todireşti a negat vehement că a avut vreo legătură cu acest incident.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Vaslui despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite