Bătut cu bestialitate de angajaţii unei firme de pază! Urmele de la bocanci au rămas imprimate pe capul victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de patru angajaţi ai unei firme de pază din Vaslui.

Incidentul a avut loc acum două nopţi, în spatele unei societăţi situate la periferia municipiului Vaslui. În timp ce se afla în timpul programului, Florin Cernat, angajat ca agent de pază la SC Valtlil Security SRL, a început să scoată nişte scânduri dintr-un gard dezafectat al socitetăţii comerciale pe care o păzea.

 La câteva minute, un alt agent de pază care lucra la o altă firmă cu acest specific, SC  Liga de Protecţie şi Securitate SRL (LPS), l-a somat pe Cernat să nu mai scoată scânduri din acel gard, deşi perimetrul său de pază nu cuprindea şi acea societate. Cu toate că i-a explicat că are acceptul administratorilor firmei pe care o păzea, agentul de la LPS nu s-a lăsat convins decât atunci când a vorbit cu unul din inginerii care răspundeau de respectiva firmă.

Când lucrurile păreau să se fi lămurit, Florin Cernat a strâns scândurile de care avea nevoie şi s-a dus în camera de pază. „Nu a durat mult şi, după câteva minute am observat că se apropie o maşină. Am ieşit afară şi, fără să mă întrebe vreo ceva, patru bărbaţi care s-au coborât din autoturism m-au luat la bătaie. M-au pus jos şi mi-au dat cu pumnii şi picioarele", povesteşte Florin Cernat.

A făcut plângere la Poliţie

Florin Cernat susţine că bătaia a continuat şi după ce în zonă a apărut o patrulă de jandarmi. Când lucrurile s-au mai linişit, plin de sânge, agentul de pază şi-a sunat superiorii şi a fost transportat la spital. Potrivit certificatului medico-legal întocmit de medici, rezultă că acesta „prezenta leziuni traumatice de tipul plăgii contuze, excoriaţiei şi echimozei. Leziunile s-au putut produce prin lovire cu mijloace contondentecu şi cu obiecte contondente". Acelaşi raport medical arată că victima va necesita 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Atât Cernat, cât şi firma la care lucrează, au făcut, ieri, plângere la Poliţie. Mai mult, victima este hotărâtă să meargă până în pânzele albe şi să dea atât firma concurentă, cât şi pe cei care l-au bătut în judecată.


Pe capul bărbatului se cunosc urmele de bocanci ale agresorilor

image

Cei de la LPS l-au luat pe „Nu" în braţe

Contactaţi telefonic, reprezentanţii LPS susţin că nu este nimic adevărat şi că nu au fost informaţi de Poliţie că asupra lor s-ar fi făcut vreo plângere, deşi directorul acestei societăţi a fost prezent la faţa locului. „Nu ştiu nimic. Nu am fost informaţi de poliţie de vreo plângere. Cât priveşte acest incident, nu ştiu nimic", susţine Gheorghiţă Moraru, directorul LPS.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite