Bătălie mare pe gradaţiile de merit şi în acest an în judeţul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 400 de cadre didactice vasluiene şi-au depus dosarele pentru a intra în posesia uneia din cele 184 de gradaţii de merit  aferente judeţului.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, la finalul încheierii perioadei depunerii de dosare, 388 de cadre didactice s-au înscris pentru a se bucura de aceste bonificaţii.

Faţă de anii anteriori, beneficiarii vor fi doar dascălii care predau la catedră, bibliotecarii, personalul de la contabilitate sau personalul de secretariat fiind eliminaţi de la aceste gradaţii.

Toate dosarele depuse vor fi evaluate până la data de 20 aprilie, urmând ca în perioada 8-11 mai să se aprobe lista cu punctajele obţinute. Pe 14 mai vor fi afişate listele preliminarii, iar după depunerea şi rezolvarea contestaţiilor, pe 26 mai listele finale vor fi trimise către Ministerul Educaţiei.

„Anul acesta, cele mai numeroase înscrieri au fost din partea învăţătorilor, unde s-au înregistrat 82 de dosare. La educatoare sunt 68 de dosare, 24 la limba şi literatura română, 23 la matematică, 23 la ingineri tehnologie, 14 la educaţie fizică şi doar 25 la directori", a precizat Vasile Ursanu, inspectorul şcolar general adjunct al ISJ Vaslui.

În anul 2011, în  jueţul Vaslui au fost acordate un număr de 240 de gradaţii de merit.

A început goana după gradaţiile de merit. Câți profesori vasluieni vor primi bonus la salariu

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite