A început goana după gradaţiile de merit. Câți profesori vasluieni vor primi bonus la salariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 11 aprilie cadrele didactice din Vaslui dornice de obţinerea bonusului de 25% din salariu pentru următorii 5 ani sunt aşteptate cu dosarele de înscriere la Inpectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

Conform metodologiei, se pot înscrie un număr nelimitat de dascăli, însă gradaţiile de merit se acordă doar pentru 16% din posturile existene la nivel de judeţ, adică 184.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească doritorii sunt vechimea de peste 3 ani în învăţământul preuniversitar şi obţinerea unor rezultate foarte bune în pregătirea elevilor.

Profesorii vasluieni au de recuperat 73 de milioane de lei de la stat

De asemenea, doritorii trebuie să depună la dosar documentele care să le justifice activitatea didactică din perioada 1 septembrie 2007-31 august 2011.

Doritorii trebuie să ştie că, începând din acest an, nu mai poate participa la această înscriere personalul didactic auxiliar. Ministerul Educaţiei a luat decizia ca doar cei care profesează la catedră să beneficieze de aceste majorări salariale.

Au venit banii de manuale, câştigaţi în instanţă, pentru dascălii vasluieni

Listele cu cei care se vor bucura de aceşti bani vor fi afişate la avizierul ISJ în data de 14 mai. După rezolvarea eventualelor contestaţii listele finale vor fi afişate pe 26 mai.

Anul trecut, la nivelul întregului judeţ Vaslui au fost „puse în joc" 217 gradaţii de merit.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din  județ.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite