Bătaie în trafic la Bârlad: doi tineri s-au ales cu dosare penale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost reţinuţi de poliţie
Tinerii au fost reţinuţi de poliţie

Patru tineri din municipiul Bârlad, cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani, sunt cercetaţi de Poliţie după ce s-au bătut între ei în trafic.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, doi dintre agresori erau într-un taxi când, la un moment dat, i-au observat pe doi rivali de-ai lor pe trotuar.

Tineri căutaţi de Poliţie după ce au aruncat detergent într-o fântână arteziană din Bârlad

Aceştia i-au cerut şoferului să oprească maşina şi au sărit la bătaie la ceilalţi doi, cu care aveau conflicte mai vechi.

Bătaie ca în filme într-un bar din Bârlad. Patru bărbaţi s-au încăierat pentru o chelneriţă

Au început să îşi împartă pumni şi picioare chiar în mijlocul străzii, spre stupoarea şoferilor.

La faţa locului au intervenit imediat mai multe echipaje ale Poliţiei care au reuşit să îi despartă pe cei patru.

Bătaie ca în filme într-un Cazino din Bârlad


„La efectuarea controlului corporal, asupra unuia dintre bărbaţi, poliţiştii au găsit un pistol marca Walter, cu bile de plastic şi butelie de gaz, armă care nu este supusă notificării sau autorizării. Împotriva suspecţilor a fost dispusă măsura reţinerii şi au fost prezentaţi  la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad unde faţă de doi dintre ei s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

De asemenea, ceilalţi doi, printre care şi cel asupra căruia s-a găsit arma, au fost prezentaţi la Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 29 zile.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite