Bătaie ca în filme într-un Cazino din Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta este localul în care a avut loc scandalul
Acesta este localul în care a avut loc scandalul

Doi bârlădeni au ajuns ieri dimineaţă în stare gravă la spital după ce s-au bătut între ei cu pumnii şi picioarele. Poliţia a demarat cercetări pentru tentativă de omor calificat, deoarece unul dintre agresori avea asupra sa un cuţit.

Altercaţia a avut loc într-un Cazino din Bârlad, situat lângă staţia de autobuz de la Grădină. Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21-37 de ani, s-au aşezat la aceeaşi masă şi au început să consume alcool. De la beţie până la scandal nu a mai fost decât singur pas. Totul ar fi plecat de la faptul că unul din ei l-ar fi înjurat pe un alt tovarăş de pahar. Conflictul verbal a degenerat într-o bătaie ca-n filme, în care unul dintre bătăuşi a folosit un cuţit pentru a-şi ataca adversarii, iar un altul a folosit un ciob de sticlă. Cei doi indivizi înarmaţi au reuşit să-şi provoace unul altuia leziuni grave. Mihai C. (34 de ani) şi Andrei P. (24 de ani) au fost transportaţi la spital în stare gravă, primul dintre ei fiind mai mult mort decât viu.

„Primul pacient, de 34 ani, a ajuns la noi marţi dimineaţă, în jurul orei 02:00, cu şoc hemoragic şi multiple plăgi înjunghiate, printre care una în zona abdominală cu evisceraţie. A intrat direct în sala de operaţie în vederea echilibrării. La ora actuală este la ATI-Reanimare, stare lui fiind stabilă. Cel dea-l doilea pacient, de 24 de ani, a fost adus cu ambulanţa o jumătate de oră mai târziu. Prezenta mai multe tăieturi superficiale la nivelul feţei şi zona cervicală. Este internat la ORL şi e în afara oricărui pericol", a precizat Gabriela Daniş, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgenţă „Elena Blediman" din Bârlad.

Cazul a intrat în atenţia  Serviciului de Investigaţii Criminale sub coordonarea procurorului de la Tribunalul Vaslui. Au fost audiaţi ceilalţi trei bărbaţi care au luat parte la bătaie şi care nu au ajuns la spital, precum şi martorii.

„La faţa locului au fost dirijate echipaje de poliţie şi de jandarmi. În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Bărbatul de 24 de ani este cel cercetat penal pentru tentativă de omor calificat şi, dacă va ajunge în instanţă, va risca pedeapsa cu închisoare de la 7 la 12 ani. Individul este cnoscut şi cu antecedente penale, deoarece a mai fost cercetat pentru o faptă asemănătoare, şi atunci fiind vorba de port ilegal de armă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite