Angajata agenţiei loto care s-a sinucis acum o săptămână, a pierdut toată agoniseala de-o viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă

Surse din cadrul anchetei ne-au confirmat că Luminiţa Voloagă, de 48 de ani, angajată a unei agenţii loto din centrul municipiului Vaslui, s-a spânzurat, pe 22 iulie, după ce a băgat la păcănele toate încasările.

În urma inventarului făcut de anchetatori împreună cu reprezentanţii Loteriei Române s-a stabilit că Luminiţa Voloagă a băgat la jocurile de noroc aflate în incinta agenţiei toate încasările din săptămâna respectivă, adică 5.000 de lei.

Ea era cunoscută printre clienţii fideli din Vaslui ai Loteriei ca find o împătimită a jocurilor de noroc, însă nimeni nu s-a gândit că va recurge la acest gest.

„Ea a lucrat, iniţial, la agenţia de lângă fostul cinematograf <<Modern>>, însă au mutat-o de acolo tocmai din cauza jocurilor. Au crezut că, mutând-o mai la centru, se va linişti", ne-a mărturisit unul din cunoscuţii femeii.

Şi-a lăsat familia pe drumuri

Nimeni nu înţelege cum de banii nu au mai fost duşi la bancă în ziua respectivă. Anchetatorii cred că angajata loteriei a făcut tot posibilul ca imediat după terminarea programului cu publicul, nimeni să nu o mai deranjeze şi să poată băga liniştită bani la aparate.

Gaura în gestiune nu era făcută de duminică, ci cu câteva zile înainte, iar femeia încerca disperată să câştige pentru a pune banii la loc.

Mai mult, acum după ce s-a sinucis, ea şi-a lăsat familia pe drumuri, deoarece, potrivit contractului cu Loteria Română, apartamentul în care locuia împreună cu soţul şi cei doi fii ai ei a fost pus gaj la angajare, tocmai pentru a fi evitate astfel de momente.

Vezi aici ce spun reprezentanţii Loteriei Române despre angajata lor

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite