Anchetă a Poliţie în cazul copiilor despre care se bănuieşte că ar proveni din relaţii incestuoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii locuiau la bunici (Captura RTV.net)
Copiii locuiau la bunici (Captura RTV.net)

Cele două femei din localitatea vasluiană, Orgoieşti, au intrat în atenţia oamenilor legii, ele fiind cercetate pentru contaminare cu boală venerică.

Ancheta Polţiei a fost demarată după ce şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asisitenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au deschis propria anchetă, deoarece bebeluşii născuţi de cele două femei acum două săptămâni erau bolnavi de sifilis.

Mamele celor doi micuţi sunt surori, amblele sunt bolnave psihice, una de 36 de ani, iar cealaltă de 37 de ani, şi au născut la o zi diferenţă. Ele mai au trei copii, cu vârste de 3,6 şi 9 ani, ce locuiesc împreună cu bunicii lor.

Autorităţile bănuiesc că fetiţa femeii de 36 de ani este făcută cu fratele acesteia, proaspăt eliberat din închisoare şi, pentru că ambele femei suferă de sifilis, ipoteza incestului devine tot mai plauzibilă.

„La sesizarea Spitalului de  Urgenţă Bârlad, în acest caz s-au demarat cercetări pentru contaminare venerică. Cele două femei vor fi expertizate psihiatric şi, dacă se va dovedi că nu au avut discernământ când au întreţinut relaţii sexuale, se va întocmi un nou dosar penal, pentru viol, pe numele celor vinovaţi", a declarat responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

ŞOCANT Cinci copii din Vaslui, proveniţi din relaţii incestuoase, au ajuns în grija autorităţilor

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite