Fiul şefului de vamă a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a tras 16 focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Neţoiu va rămâne pentru 24 de ore în arestul IPJ Mehedinţi, după ce a tras 16 focuri de armă de la geam, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie 2011. Tânărul de 23 de ani este fiul şefului de la vamă de la Porţile de Fier 1

Alexandru Neţoiu a primit ordonanţă de reţinere din partea poliţiştilor de la IPJ Mehedinţi şi va fi prezentat mâine la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Severin. Vom reveni cu amănunte, rămâneţi pe turnu-severin.adevarul.ro.

Alexandru Neţoiu este fiul lui Titu Neţoiu, şeful vămii Porţile de Fier I, din judeţul Mehedinţi. Tatăl, posesorul armei, s-a întors în ţară din concediu şi spune că a mers cu poliţiştii la el acasă pentru a le preda arma cu care fiul său a tras. „Sunt deţinătorul legal a două arme cu alice, o armă de tir de tip Geko şi un pistol cu gaze. Le aveam pe toate închise corespunzător, dar copilul a spart lacătul şi a luat arma, probabil pe fondul consumului de alcool. Fiul meu mi-a mai făcut probleme. Am încercat să îl cresc cum trebuie. Dumnezeu îţi dă copiii, nu ţi-i alegi singur. Eu, ca părinte, nu-l voi abandona, dar trebuie să răspundă în faţa legii“, a  declarat Titu Neţoiu, şeful vămii Porţile de Fier I din Mehedinţi.

Potrivit veciniilor, în noaptea zilei de 30 spre 31 decembrie, Alexandru Neţoiu, împreună cu prietenii săi, a tras la nimereală în maşinile din trafic, în autoturismele din parcare, dar şi în apartamentele oamenilor. Oamenii legii fac apel la şoferii care au fost în trafic pe bulevardul Tudor Vldimirescu, în noaptea de 30 spre 31 decembrie, care au urme de gloanţe să se prezinte la poliţie. După incidente, Alexandru Neţoiu a părăsit oraşul şi s-a refugiat în Dolj, la bunicii lui. El a fost găsit acolo de poliţişti şi şi-a recunoscut faptele.

CITIŢI ŞI

Tatăl beizadelei care a tras cu arma de 16 ori în noaptea de Revelion: „Dumnezeu îţi dă copiii, nu ţi-i alegi!“

Alexandru Neţoiu şi-a luat vecinii drept ţintă

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite