Turnu Severin: Vameşii de la Porţile de Fier I, în grevă generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul prin Vama Porţile de Fier I a fost paralizat, astăzi, până la ora 12.00. Cei şapte lucrători vamali au decis să fie solidari protestului declanşat la nivel de ţară şi au intrat în grevă generală, în această dimineaţă, la ora 8,00.

CITEŞTE ŞI:

„Grevă de catifea“, la Braşov

Pensionarii au luat cu asalt intrarea în Prefectura Braşov

De-azi dimineaţă, de la ora 8,00, punctul de frontieră Porţile de Fier I nu a mai putut fi tranzitat, decât de cei care au avut probleme de sănătate ori cazurile sociale. Potrivit inspectorului vamal Gabriel Leurzanu, liderul de sindicat, pe sensul de intrare au fost doar trei maşini în care se aflau copii mici (două persoane care se duceau la o înmormântare şi un bătrân de 80 ani).

Protestul lucrătorilor vamali din punctul de trecere a frontierei PF I era planificat, iniţial, să se desfăşoare între orele 09.00 şi 16.00, însă a fost întrerupt la ora 12,00.

După încetarea protestului lucrătorilor vamali, poliţiştii de frontieră au luat toate măsurile necesare pentru efectuarea unui control operativ, astfel încât durata de staţionare să fie cât mai scurtă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite