Pensionarii au luat cu asalt intrarea în Prefectura Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 200 de pensionari au încercat să intre în sediul Prefecturii Braşov, pentru a se „răfui" cu prefectul Ion Gonţea din cauza deciziei Guvernului de a micşora pensiile şi a elimina unele subvenţii.

CITEŞTE ŞI:

„Grevă de catifea“, la Braşov

Pensionarii ieşeni: „Hitler = Băsescu" (VIDEO)

Mai multe echipaje de jandarmi, Poliţie şi Poliţie Comunitară au reuşit să-i înduplece pe protestatari să elibereze zona din faţa clădirii şi să-şi strige lozincile pe o latură a imobilului instituţiei.

Preşedintele Traian Băsescu - „Piratul", premierul Emil Boc - „Piticul" şi ministrul Elena Udrea - „Nuţi" au fost ţintele predilecte ale lozincilor pensionarilor, care nu aveau aprobare pentru mitingul din faţa Prefecturii.

Lider sindical, la un pas de linşaj

În timpul demonstraţiei, în zonă şi-a făcut apariţia şi Vasile Zaharescu, preşedintele Sindicatului Liber al Pensionarilor Braşov. Deşi printre protestatari se aflau puţini membri ai organizaţiei conduse de Zaharescu, vârstnicii l-au luat la rost pe liderul sindical pentru faptul că nu se implică în organizarea unor mişcări de protest mai... radical. „Haide-ţi, dom-le, organizaţi-ne! Să putem să le spargem geamurile la hoţii aştia!", au ţipat mai multe persoane. Cum Zaharescu nu a reacţionat pe placul protestatarilor, invocând articole de lege pentru organizarea mitingurilor, acesta a fost la un pas de a fi luat la bătaie, fiind scos de jandarmi dintre vârstnici.     

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite