Turnu Severin: S-au afişat rezultatele la titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mică notă obţinută la titularizare, în acest an, în Mehedinţi este... 1. Doi candidaţi au fost prinşi copiind şi au fost daţi afară din examen.Cea mai mare bătaie a fost pesntru ocuparea posturilor de educatori şi limba română.   


La examenul de titularizare din acest an, în Mehedinţi s-au înscris circa 956 de candidaţi, dar evaluarea s-a făcut doar pentru 600. O parte dintre ei nu s-au prezentat, iar ceilalţi au părăsit sala la vederea subiectelor. Nota cea mai mică, obţinută este 1, iar cea mai mare este 9,70.

Constanţa: S-au afişat rezultatele la titularizare/ Află aici rezultatele!

Din nefericire, au existat şi două tentative de fraudă, cei prinşi fiind eliminaţi din examen.

„Examenul de titularizare de anul acesta s-a desfăşurat aşa cum ne-am aşteptat. Spre deosebire de alţi ani, anul acesta am avut parte de două cazuri de eliminări din concurs. Cei mai mulţi candidati au fost pentru educatori şi limba română, unde posturile s-au ocupat în totalitate”, a precizat Doru Tufiş, inspector genaral adjunct.

Rezultatele examenului de titularizare s-au afişat încă de ieri, iar contestaţiile nu au ezitat să apară. Până astăzi la ora 10.00 au fost depuse în jur de 60 de contestaţii.

„Este a doua oară când dau examenul și de această dată am obținut o notă foarte bună, peste 8. Am avut mari emoții pentru că știu că sunt foarte puține posturi și este un examen destul de greu. Chiar dacă nu e deloc bine plătită, meseria de profesor este una nobilă și asta vreau să fac în carieră”, ne-a spus Mioara Coman, care aspiră la postul de profesor titular de limba română.

 În timp ce posturile de educatori şi profesori de limba română au fost ocupate în totalitate, posturile pentru limba engleză, educaţie muzicală şi psihopedagogie specială, nu au fost ocupate. Cei care au obţinut nota cinci la examenul de titularizare pot ocupa un post de suplinitor.
La examenul de titularizare s-au înscris atât cadre didactice cât absolventi de studii superioare.


Contestaţiile se pot depune şi în cursul zilei de azi, iar rezultatele vor fi afişate pe data de 21 iulie.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite