VIDEO Cristina Bondoc din Tulcea impresionează publicul la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra a fost foarte impresionată de vocea a două tinere care au cântat în duet. Cristina Bondoc din Tulcea, 22 ani, şi Alina Dincă din Bucureşti, 20 ani, au impresionat juriul şi publicul de la "Românii au talent".

Cele două, care au vrut la început să participe separat şi s-au răzgândit în ultima clipă, au cântat melodia "Because you loved me" interpretată de Celine Dion.

Andra abia a putut vorbi la finalul melodiei, după ce i-a arătat lui Andi să i s-a făcut pielea de găină în timp ce concurentele îşi făceau numărul."Sunteţi extrem de talentate", a spus cântăreaţa.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

CITEŞTE ŞI: Adevărul de Seară Bacău i-a organizat lui Narcis Iustin Ianău o petrecere surpriză de ziua lui (GALERIE FOTO)

VIDEO Povestea braşoveanului care a impresionat juriul de la „Românii au talent" cu un spectaculos show de flair

La fel de impresionat au rămas şi Mihai Petre, care le-a îndrumat ca în finală să se gândească la un nume care să le reprezinte pe amândouă.

"Am simţit că la inceput publicul a fost sceptic. Prima impresie contează, dar ne bucurăm că am reuşit să le demonstrăm contrariul", au spus Alina şi Cristina, adăugând că le-a fost foarte frică pentru că au cântat fiind răcite şi s-au temut de reacţia publicului la vederea lor, ele fiind mai "rotunjoare".

La prima emisiune, Iustin Ianău, un tânăr de doar 15 ani din Bacău a lăsat fără cuvinte juriul şi a stârnit ropote de aplauze din partea spectatorilor.

Iustin, un caz foarte rar întâlnit în lumea muzicii!

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite