Un bărbat rănit în carnagiul de la Tulcea a fugit din Spitalul Universitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la faţa locului (sursa foto: Facebook / Filip Enache)
Imagini de la faţa locului (sursa foto: Facebook / Filip Enache)

Doru Amet (30 de ani) este unul dintre bărbaţii transportaţi cu elicopterul la Spitalul Universitar din Bucureşti după teribilul accident petrecut pe 9 august 2012 pe şoseaua Tulcea – Constanţa.

Bărbatul a plecat pe proprie răspundere din spitalul din Bucureşti şi a ajuns la Tulcea, invocând faptul că are un copil de care îi este dor.
Marţi dimineaţă, însă, bărbatul s-a simţit rău. A sunat la 112, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Nu a stat prea mult la spital şi a fugit înapoi acasă.
În noaptea de marţi spre miercuri, aceeaşi situaţie: bărbatul  a cerut ajutorul Serviciului de Ambulanţă pentru a fi adus la spital. Din nou a fugit din Unitatea de Primiri Urgenţe. „Echipajele noastre sunt puse pe drumuri de persoane care se decid, într-un final, că nu doresc să primească îngrijiri medicale. Acest bărbat nu a dorit să rămână în spital, dar de fiecare dată când se simte rău cheamă ambulanţa“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al SJA Tulcea.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Imagini de la faţa locului (sursa foto: Facebook / Filip Enache)



Amintim faptul că pe data de 9 august a avut loc un accident rutier în care şase persoane şi-au pierdut viaţa pe loc, un bărbat a murit la spitalul din Tulcea şi unul într-un spital din Bucureşti. În total în accidentul de pe DN 22 au fost implicate 15 persoane.
Carnagiu la Tulcea

GALERIE FOTO Şoferul care a provocat carnagiul de pe şoseaua Tulcea – Constanţa nu avea permis de conducere. Iată cum s-a petrecut accidentul

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite