Carnagiu la Tulcea: Şapte morţi şi opt răniţi GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la faţa locului (sursa foto: Facebook / Filip Enache)
Imagini de la faţa locului (sursa foto: Facebook / Filip Enache)

Evenimentul rutier a fost anunţat pe  numărul unic de urgenţă 112 joi seara, în jurul orei 21.30. Accidentul a avut loc pe drumul Tulcea-Constanţa, aproape de intersecţia cu drumul spre Cataloi. Din primele informaţii, nouă persoane rănite au ajuns în spital. Maşinile sunt făcute praf, spun cei care au ajuns la faţa locului.

UPDATE Una dintre persoanele rănite, un bărbat, a murit în operaţie. Numărul persoanelor care au decedat în urma accidentului a ajuns, astfel, la şapte.

LISTA VICTIMELOR Ei sunt cei care au pierit în tragedia de pe şoseaua Tulcea – Constanţa!


UPDATE
„Nouă persoane au fost transportate la spital. Între aceste victime se numără un copil de aproximativ 5 ani, unul de aproximativ 8 ani şi o femeie de 35 de ani, restul fiind bărbaţi. Trei victime sunt în stare foarte gravă“, a precizat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Şase persoane au murit pe loc şi alte nouă au ajuns deja la spitalul judeţean din Tulcea, conform informaţiilor furnizate de prefectul judeţului Tulcea.
În accident au fost implicate trei maşini (între care două Audi şi un BMW, o maşină de Tulcea, una de Bucureşti şi una cu număr de Elveţia).
Nu se cunoaşte la momentul de faţă identitatea victimelor, care sunt foarte greu de recunoscut.
„În urma accidentului una dintre maşini s-a rupt în două, iar una dintre jumătăţi a luat foc. A fost stinsă imediat“, a precizat col. Florin Başcău, şeful ISU Tulcea.

Ce s-a întâmplat cu cei opt supravieţuitori ai teribilului accident de pe drumul Tulcea – Constanţa


Bilanţ al accidentului de pe drumul Tulcea – Constanţa: 15 victime în trei maşini. În Audi A6 erau NOUĂ persoane!


Două elicoptere ajung la Tulcea pentru a prelua victime ale accidentului petrecut pe drumul spre Constanţa

MARTORI Groază pe drumul Tulcea – Constanţa: Bucăţi din maşini în copaci, trupuri împrăştiate pe şosea

Poliţia, două echipaje SMURD şi mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit. A fost solicitat şi sprijinul pompierilor militari de la Descarcerare, dar şi a celor de pe autospecialele pentru lichidarea incendiilor.

GALERIE FOTO Şoferul care a provocat carnagiul de pe şoseaua Tulcea – Constanţa nu avea permis de conducere. Iată cum s-a petrecut accidentul

Vom reveni cu amănunte!

Imagini de la faţa locului (sursa foto: Facebook / Filip Enache)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite