MARTORI Groază pe drumul Tulcea – Constanţa: Bucăţi din maşini în copaci, trupuri împrăştiate pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliția a ajuns la fața locului (foto arhivă)
Poliția a ajuns la fața locului (foto arhivă)

TRAGEDIE AUTO Cei care au ajuns  la faţa locului  relatează cu groază ceea ce au văzut: este o tragedie cum rar s-a mai întâlnit la Tulcea, mărturisesc aceştia, un adevărat coşmar devenit realitate.

S-a întâmplat la 21.30 pe şoseaua care leagă Tulcea de Constanţa, imediat după zona denumită de tulceni „podul Cataloi“, la numai câţiva kilometri de municipiu.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Trei maşini puternice (un BMW şi două Audi-uri) au fost implicate în accidentul rutier de astăzi. Nouă persoane (între care doi copii) au ajuns la spital. Şase persoane au pierit pe E 87.
Cei care au ajuns la faţa locului spun că nu au mai văzut în viaţa lor un accident de asemenea gravitate. Maşinile erau făcute praf, nici nu mai puteai să îţi dai seama ce bucată a făcut parte din ce maşină.

Carnagiu la Tulcea: Şapte morţi şi opt răniţi în urma unui accident în care au fost implicate patru maşini

Părţi ale autoturismelor erau azvârlite pe câmp, în copaci. Pe şosea se vedeau trupurile neînsufleţite ale celor care nu au supravieţuit impactului. Nu pot fi recunoscuţi. Echipajele care au ajuns la faţa locului nu ar fi putut nici măcar să îşi dea seama de vârstele lor la prima vedere. Printre cadavre, răniţii strigau de durere. Cereau ajutor.
Până la ora 22.00 – 22.30 toţi răniţii ajunseseră deja la spital. În urma lor a rămas o imagine dezastruoasă: şoseaua plină de sânge şi maşini distruse în totalitate sunt urmele unui accident în care şase au pierit, iar nouă au ajuns la spital.

Două elicoptere ajung la Tulcea pentru a prelua patru victime ale accidentului petrecut pe drumul spre Constanţa
Încă o victimă a accidentului rutier petrecut joi seara a murit la spital!

Ce s-a întâmplat cu cei opt supravieţuitori ai teribilului accident de pe drumul Tulcea – Constanţa

Imagini de la faţa locului (sursa foto: Facebook / Filip Enache)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite