Tulcea: Un şofer băut ducea oamenii la muncă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lefterache Irimia (55 de ani) a fost depistat de poliţiştii de la Rutieră pe traseu, în timp ce ducea cinci muncitori spre locul de muncă: la firma Carniprod din Tulcea. Din câte spune soţia lui, bărbatul a băut seara şi dimineaţă a urcat la volan, fără să îşi dea seama că încă mai are alcoolemie în sânge.

Poliţiştii tulceni l-au oprit pentru un control de rutină. A suflat în etilotest. Rezultatul: 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat . Soţia bărbatului ne-a explicat ce s-a întâmplat: „Băuse seara, până la ora 21.00. Dimineaţă, la 6.00, s-a trezit şi a plecat la muncă. Nu  a mâncat nimic, nu şi-a dat seama că o să îi iasă alcoolemie după ce a dormit. Conduce de ani de zile şi nu a avut nicio problemă, nu a avut accidente, acum i s-a întâmplat. A fost ghinionul lui. Dacă aţi ştii cât se consumă pentru nenorocul ăsta...“.
Reprezentanţii firmei Carniprod spun că momentan bărbatul este în concediu de odihnă. Nu s-a luat încă o decizie în ceea ce-l priveşte, pentru că se aşteaptă rezultatele analizelor de sânge.
În luna septembrie anul trecut, un autobuz care ducea muncitoare la Gel&Co s-a răsturnat pe digul de la ieşirea din oraş. Patru femei au murit şi câteva zeci au fost rănite. Citeşte AICI mai multe detalii!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite